Ντίσνεϋλαντ Παρίσι – Πληροφορίες & Εισιτήρια

Πληροφορίες & Εισιτήρια για την Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι: Η Disneyland Paris είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας, βρίσκεται στο προάστιο Marne-la-Vallee, 30 χιλιόμετρα περίπου από το κέντρο του Παρισιού.

Η Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι είναι το νούμερο ένα τουριστικό αξιοθέατο της Γαλλίας με τον αριθμό των επισκεπτών να φτάνουν τα 16 εκατομμύρια το 2013.

Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι και τα 2 θεματικά πάρκα.

Το πάρκο άνοιξε τις πύλες του το 1992 και καλύπτει μια έκταση 4.800 στρεμμάτων, περιλαμβάνει δύο θεματικά πάρκα, το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park, ξενοδοχεία, αγορές, ψυχαγωγικό συγκρότημα, γήπεδο γκολφ, και αρκετούς επιπρόσθετους χώρους αναψυχής και διασκέδασης.

Είτε έχετε μικρά παιδιά, είτε είστε εσείς οι ίδιοι μεγάλα παιδιά..  μια επίσκεψη στο μαγικό κόσμο της  Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι επιβάλλεται! Πραγματικά μπαίνετε σε μια άλλη διάσταση, σε ένα φανταστικό κόσμο και δε θα το μετανιώσετε!

Προμηθευτείτε τον χάρτη του πάρκου και το πρόγραμμα των ημερήσιων εκδηλώσεων στην είσοδο και οργανώστε καλά την ημέρα σας προκειμένου να προλάβετε να επισκεφθείτε όσο περισσότερα παιχνίδια.

Εισιτήρια για την Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι

Εδώ θα βρείτε Εισιτήρια για την Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι

Πως θα πάτε: 

Η Ντίσνεϋλαντ (Disneyland Paris) βρίσκεται 32 χιλιόμετρα δυτικά του Παρισιού, στο προάστιο Marne-la-Vallée. Αν μένετε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι και όχι σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της Ντίσνευλαντ, τότε μπορείτε να πάτε με την γραμμή RER A του προαστιακού.

Παρίσι-Ντίσνευλαντ μέσα σε 35 λεπτά περίπου, και ο τερματικός σταθμός (Marne-La-Valle Chessy) που κατεβαίνετε απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τις εγκαταστάσεις και την είσοδο των Πάρκων.

Μπορείς επίσης να φύγεις κατ’ ευθείαν από τα αεροδρόμια Charles De Gaulle και Orly με πούλμαν VEA Airport Shuttle Bus που κάνει τακτικά δρομολόγια προς και από Ντίσνευλαντ, η διαδρομή είναι 45 λεπτά περίπου.