Βουδαπέστη: Το Μεσαιωνικό Εστιατόριο ‘Sir Lancelot’

Το Μεσαιωνικό Εστιατόριο Sir Lancelot (σερ Λάνσελοτ) Βρίσκεται πολύ κοντά στο Κοινοβούλιο της Ουγγρικής Πρωτεύουσας και μόλις περάσετε την είσοδο του μαγαζιού θα μπείτε στον κόσμο του Μεσαίωνα!

Ένα Μεσαιωνικό Εστιατόριο, διακοσμημένο από την εποχή των ιπποτών, πανοπλίες & όπλα παντού, με ζωντανά σόου, χορούς, μάχες με σπαθιά και ζωντανή μεσαιωνική μουσική μας μεταφέρει στη Μεσαιωνική εποχή.

Μπορεί να υπάρξει συνάντηση στην τραπεζαρία με κάποιον ιππότη ή ακόμα και να σε καλωσορίσει προσωπικά ο βασιλιάς και η βασίλισσα!

Οι σερβιτόροι ντυμένοι αναλόγως, όπως και οι συνήθειες! Δεν υπάρχουν πιρούνια και τρώτε με τα χέρια για να μπείτε για τα καλά στο κλίμα της εποχής.

Άφησε για λίγο στο ξενοδοχείο τις αναστολές και τους καλούς τρόπους και αφέσου για λίγο να νιώσεις πραγματικά ελεύθερος, ακούγοντας μεσαιωνική ζωντανή μουσική από τους τροβαδούρους της εποχής!

Τα βράδια είναι πάντα συναρπαστικά, λόγω του μεσαιωνικού live show, με τους χορευτές και τους Ιππότες!

Ίσως να χρειαστεί να κλείσεις το τραπέζι σου νωρίτερα γιατί υπάρχει πολύ ζήτηση.

Ξύλινα τραπέζια, πήλινες κούπες και οι μερίδες πραγματικά είναι τεράστιες, με το κρέας να είναι σίγουρα το κύριο πιάτο του εστιατορίουΚρέας ελαφιού, χοιρινό κρέας ή πουλερικά, Γκούλας, κλπ. Δοκίμασε το χοιρινό κότσι και δεν θα χάσεις!

Εκτός από το υπέροχο δείπνο μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία κρασιών ή μπύρας.

Πληροφορίες:

Βρίσκεται στην καρδιά της Βουδαπέστης, πολύ κοντά στο εντυπωσιακό Κοινοβούλιο της Ουγγρικής πρωτεύουσας. Κοντά στο σταθμό του Μετρό Nyugati Pályaudvar, Γραμμή 3.
Διεύθυνση: Podmaniczky utca 14.
Tηλ: +36 1 302 4456.
website: http://sirlancelot.hu/
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή 12.00 – 01.00. Ενδεχομένως να χρειαστεί προ κράτηση.